Med postopkom s policijo zažgali kršiteljev avto

Foto: A. L.
Foto: A. L.
Medtem ko sta policista obravnavala kršitelja, je v kršiteljev avto nekdo odvrgel goreč predmet.
Oglej si celoten članek

V soboto okoli 19. ure so policisti PP Novo mesto pri naselju v okolici Novega mesta ustavljali voznika osebnega avtomobila, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic. Kršitelj znakov policistov ni upošteval. Voznik je pospešil in nadaljeval vožnjo. Pri tem je z vozilom zaviral in pospeševal, vozil po nasprotnem voznem pasu, nato pa zapeljal v naselje in avtomobil ustavil, 

Ker je delovalo, da je voznik pod vplivom alkohola, sta policista odredila preizkus alkoholiziranosti, ki pa ga je moški odklonil. Ugotovljeno je bilo, da moški nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil. 

Medtem ko sta policista izvajala postopek, je neznana oseba v kršiteljev avtomobil odvrgla goreč predmet in zanetila požar. Policisti so požar pogasili, avtomobil zasegli in zaradi številnih kršitev zoper kršitelja na sodišče naslovili obdolžilni predlog. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:41 8. Junij 2020.

    A slovenska vojska nima ene 10 kil napalma,da naredi red po tehle na črno zgrajenih naseljih,saj je zemlja teh naselij …

  • 11:44 8. Junij 2020.

    Halo g. Hojs ,kaj se to dogaja ? Ali bo treba poklicati Vardo na pomoč ? V Ljubljani ste uklenjali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.