Med prazniki posilil sorodnico, mlajšo od 15 let

Foto: Shutterstock Zloraba
24-letnik je osumljen, da naj bi bil med novoletnimi prazniki na Goričkem spolno zlorabil svojo sorodnico, mlajšo od 15 let. Preiskovalni sodnik je zanj včeraj odredil pripor.
Oglej si celoten članek

Pripor je bil za 24-letnika odrejen zaradi ponovitvene nevarnosti, saj je po neuradnih informacijah portala vestnik.si, ki poroča o tem primeru, v preteklosti že izvršil spolni napad na osebo, mlajšo od 15 let.

Za spolni napad na osebo, mlajšo od 15 let, je zagroženih od tri do osem let zaporne kazni.

To je v zadnjem obdobju že drug tak primer v Prekmurju. Oktobra 2017 so namreč na tri leta in enajst mesecev zapora obsodili 23-letnika iz Murske Sobote, ki je spolno zlorabil deklico, bližnjo sorodnico, mlajšo od 10 let. Posnetek zlorabe je celo objavil na spletu in tako so ga tudi izsledili, še poroča vestnik.si.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 08:17 15. Januar 2019.

    Golazen dobesedno linčat, pizda nagravžna!!!! Upam, da ga bodo v zaporu "prevzgojili".

  • 12:18 14. Januar 2019.

    to je bil že enkrat obsojeni Denis Hozjan...iz Bistrice... treba ga je javno kastrirat...pri živem telesu...

  • 20:05 12. Januar 2019.

    Bo treba res en strelski vod ustanovit izgleda.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.