Med prehitevanjem trčila v tovornjak in umrla

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
V prometni nesreči je umrla voznica osebnega avtomobila.
Oglej si celoten članek

Gorenjski prometni policisti so danes zjutraj na regionalni cesti Kranj – Medvode obravnavali hudo prometno nesrečo, v kateri je umrla voznica osebnega avtomobila.

Okoliščine kažejo, da je voznica po prehitevanju tovornega vozila izgubila nadzor nad osebnim avtomobilom in med drsenjem silovito trčilo v drugo tovorno vozilo, ki je peljalo nasproti.

Policisti na kraju še izvajajo aktivnosti, zato je cesta trenutno še zaprta.

"Vozite s prilagojeno hitrostjo, na zadostni varnostni razdalji, izogibajte se prehitevanju, pazite na križiščih, bodite pripeti z varnostnim pasom, med udeležbo v prometu ne uporabljajte telefona in spoštujte prometna pravila. Pešci bodite vidni in previdni," opozarjajo policisti. Hkrati pozivajo k previdnosti in izogibanju tveganjem, ki vodijo v nesreče. 

Lani je na gorenjskih cestah umrlo 11 udeležencev, leto prej 9.

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:49 11. Januar 2021.

    Prehitela kamion in vozila po njenem v škarje , zavila premočno nazaj , nakar jo je zaneslo levo v kamion, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.