Med prepirom jo je polil s kislino

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
27-letnik je svojo 29-letno dekle med prerekanjem polil s kislino, ki ji je ožgala 70 odstotkov telesa. Zaradi hudih poškodb kože so jo zdravniki dali v umetno komo in jo po tednu dni zbudili.
Oglej si celoten članek

Po podatkih policije se je par prerekal, nato pa je moški žensko poškropil s kečapom in gorčico, stekel ven, se vrnil s kislino in jo polil po celem telesu. "S kislino jo je polil po glavi, prsih, povsod po telesu. Kričala je in se poskušala skriti, med tem pa se ji je koža dobesedno topila in odpadala. Ne predstavljam si, kako je trpela," je lokalnim medijem dejal njen brat Maxime Gosselin.

Policija je kmalu po dejanju 27-letnika prijela. Starši pa so kasneje povedali, da je bil večkrat nasilen do nje, piše daily Mail.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.