Prepir na Viču, 36-letnik je v kritičnem stanju

Foto: arhiv Fotografija je simbolična.
Foto: arhiv Fotografija je simbolična.
36-letnik je bil odpeljan v UKC Ljubljana.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 9. ure je na območju Viča prišlo do spora med dvema moškima, v katerem je bil eden huje poškodovan, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Po dosedanjih zbranih obvestilih je v sporu 27-letnik z ostrim predmetom zabodel 36-letnika in ga pri tem poškodoval do te mere, da je ta potreboval medicinsko pomoč. 36-letnik je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana. Njegovo življenje je ogroženo, ostaja na zdravljenju.

Osumljenec je bil takoj po dogodku prijet. Odvzeta mu je bila prostost zaradi suma kaznivega dejanja zoper življenje in telo. Policisti o vseh okoliščinah dogodka nadalje zbirajo obvestila, obveščeno bo pristojno državno tožilstvo, so še sporočili iz PU Ljubljana.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:43 13. April 2022.

    Su bili domačini ???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.