Med pretepom poškodovanih več oseb

Foto: A. L.
Foto: A. L.
Tri osebe so potrebovale zdravniško pomoč.
Oglej si celoten članek

Novomeška policija je bila 20. februarja obveščena o pretepu na parkirnem prostoru pred prodajalno v Gotni vasi.

"Na kraj je bilo takoj napotenih več policistov, ki so vzpostavili javni red in mir," pojasnjuje Alenka Drenik s PU Novo mesto. "Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je prišlo do spora, pretepa in groženj med petimi osebami, starimi med 18 in 41 let, ki se med seboj poznajo. Tri osebe so zaradi lažjih poškodb poiskale zdravniško pomoč, policisti so tudi ugotovili, da je 41-letni udeleženec pretepa  38-letnika z nožem poškodoval po roki."

Policija okoliščine pretepa še preiskuje, na podlagi ugotovitev bodo zoper osumljence na pristojno tožilstvo podali kazenske ovadbe.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • jj1
    16:11 22. Februar 2021.

    Pustite jih drugič pri miru, naj se pobijejo med seboj.

  • 14:40 22. Februar 2021.

    Brazilci v akciji

  • 14:35 22. Februar 2021.

    Policija prosi za pomoč ! Lahko tudi posredujete posnetke .

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.