Med prevračanjem padel iz avta in umrl

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell Nesreča na Hrvaškem Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell Nesreča na Hrvaškem
Seat ibiza je okrog pete ure zjutraj zaradi neznanih razlogov zletel s ceste in pristal na strehi. Umrl sopotnik v vozilu.
Oglej si celoten članek

V nesreči, ki se je zgodila na cesti Vrpolje- Trogir v bližini Boraje na Hrvaškem, je umrl 20-letnik, ki je med prevračanjem padel iz avtomobila. Ostali trije potniki in voznik so bili v nesreči le lažje poškodovani, piše 24sata.

Do nesreče je prišlo, ko je 22-letni voznik iz še neznanih razlogov zapeljal s ceste, vozilo pa je pristalo na strehi. Policisti bodo zoper voznika podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 07:14 8. Marec 2013.

    Ta novica je bila objavljena prejsnji teden v Slobodni Dalmaciji, kaj res nimate kaj bolj svezega za drek stukat?

  • 07:17 6. Marec 2013.

    Ali se ti lahko zgodi , da na cesti na Jezersko spraviiš na cesti avto na streho . Ja če …

  • 17:09 3. Marec 2013.

    Kaj pa ce se je hotel ogniti avtomobilu, ki je zavil na nasprotni pas ali srni ali lisici ali kolesarju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.