Med prevračanjem padli iz vozila

Foto: Žurnal24
V hudi prometni nesreči na hrvaški avtocesti pri Pirovcu v smeri Zagreba so umrle štiri osebe, med njimi tudi otrok. Med prevračanjem avtomobila so padle iz kombija.
Oglej si celoten članek

Kombi z nemškimi registracijami, v katerem so bili potniki iz Kosova, je malo pred osmo uro zjutraj zavozil z avtoceste in prebil zaščitno ograjo v bližini Pirovca.

Med prevračanjem je iz vozila padlo osem ljudi, le voznik je ostal v kombiju. Avtomobil se je ustavil šele po 50 metrih v kanalu ob cesti.

Na kraju nesreča sta umrla dva moška, ženska in otrok. Ostalih pet potnikov so prepeljali v bolnišnico v Šibeniku, med njim so trije otroci.

Vzrok nesreče še ni znan, hrvaški mediji pa omenjajo utrujenost voznika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.