Med prvih petdeset le trije niso zdravniki

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Med prvih petdeset plačnih rekorderjev v javnem sektorju so poleg zdravnikov še znanstveni svetnik iz Kemijskega inštituta, direktor Osrednje knjižnice Celje ter direktor PGD Krško.
Oglej si celoten članek

Danes smo že pisali, da je zdravnica brežiške bolnišnice za mesec februar prejela 25.900 plače. Na lestvici najvišjih izplačanih plač je na prvih mestih osem zdravnikov iz te bolnišnice, zneski pa od 15.295 do 25.900 evrov. 

PREBERITE ŠE: 

Na devetem mestu je prvi ne-zdravnik, znanstveni svetnik s Kemijskega inštituta, ki je v februarju prejel 13.655 evrov, na desetem z 12.131 evri direktor PGD Krško ter na enajstem mestu z 11.559 evri direktor Osrednje knjižnice Celje.

Naslednja mesta vse do petdesetega zapolnjujejo zdravniki in en zobozdravnik, iz različnih splošnih bolnišnic, zdravstvenih domov ter obeh univerzitetnih kliničnih centrov v Mariboru in Ljubljani. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:12 19. April 2016.

    LImiti: Zdravniki-največ 5x več kot medcinske sestre, direktor knjižnice-največ 4x več kot knižničar, direktor gasilcev-največ 4x več kot gasilci

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.