Med smetmi našli odvrženo hrano iz paketov prve pomoči

Foto: PU Maribor odvržena hrana Foto: PU Maribor odvržena hrana Foto: PU Maribor odvržena hrana Foto: PU Maribor odvržena hrana Foto: PU Maribor odvržena hrana
Policisti so našli osebo, odgovorno za dejanje, ki je razburilo javbnost.
Oglej si celoten članek

V torek opoldne so bili mariborski policisti obveščeni, da je neznanec na Pekrski ulici v Mariboru odvrgl različne smeti. Med smetmi je bila tudi hrana iz paketov prve pomoči. "Predvsem slednje je javnost precej razburilo, saj je bila odvržena hrana še uporabna, iz fotografij, ki so zaokrožile po družbenih omrežij pa je bilo razvidno, da rok uporabe živilom sploh še ni potekel," so zapisali na PU Maribor. 

Policisti so opravili ogled kraja najdbe odvrženih smeti in hrane. Ugotovili so, da je smeti in hrano odvrgel 31-letni Mariborčan. Zoper njega bodo pristojnemu inšpektoratu podali predlog za uvedbo postopka o prekršku in obvestili pristojne organe.  

xxx

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:53 16. April 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • 21:57 15. April 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 21:34 15. April 2020.

    ko so migranti turbanasi hrano in vse kaj so dobili,stran metsli,se zraven svinjarijo delali,pa ni bilo nic govora o tem? …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.