Med sneženjem zapeljal v potok

Foto: PGD Kranjska gora Nesreča v Kranjski gori Foto: PGD Kranjska gora Nesreča v Kranjski gori Foto: PGD Kranjska gora Nesreča v Kranjski gori Foto: PGD Kranjska gora Nesreča v Kranjski gori Foto: PGD Kranjska gora Nesreča v Kranjski gori Foto: PGD Kranjska gora Nesreča v Kranjski gori
Vozniku, ki se je v nesreči poškodoval, so najprej pomagali policisti, a rešili so ga šele gasilci. Predali so ga v oskrbo reševalcem, ki so ga odpeljali v jeseniško bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Včeraj zgodaj zjutraj je voznik v Kranjski Gori med sneženjem zaradi neupoštevanja pravil varne vožnje s ceste zapeljal v narasel potok.

Poškodovan obstal v vozilu

"Po neustreznih premikih je tam v zaletenem vozilu poškodovan tudi obstal," pojasnuje Bojan Kos iz PU Kranj. 

V hitri  intervenciji so voznika, ki je bil v avtomobilu ujet, najprej reševali kranjskogorski policisti, malo kasneje pa v zahtevni situaciji še gasilci.

"Voznik je bil v avtomobilu sam, utrpel pa je lahke telesne poškodbe," pojasnjuje Kos.

Pomagali tudi jeseniški gasilci

Gasilce so v sredo zjutraj obvestili, da se je pri hotelu Korona zgodila prometna nesreča.

"Ko smo prispeli na kraj nezgode smo ugotovili, da je voznik zapeljal v strugo reke Pišnice in z vozilom padel preko kaskade oz. slapu," pravijo v PGD Kranjska Gora.

"Voznik s poškodovano glavo je bil v vozilu, ob njem pa je v ledeni vodi stal policist".

Prepeljali so ga v jeseniško bolnišnico

Gasilci so vozniku pomagali iz vozila in ga predali v oskrbo Nujne medicinske pomoči Jesenice, ki so ga prepeljali v jeseniško bolnišnico.

Kranjskogorski gasilci so skupaj z gasilci GARS Jesenice vozilo dvignili iz struge, ter ga naložili na vozilo vlečne službe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 15:49 13. Februar 2016.

    . slika je enkratna. manjka še naslov : Svinjanje Zemlje od butlnov

  • 19:57 11. Februar 2016.

    sedaj bo nekaj časa hodil peš...

  • 11:14 11. Februar 2016.

    glede na avto se mi zdi da je Mojstrana :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.