Med tatvino zalotili peterico

Foto: Žurnal24 Slika je simbolična. (Foto: Barbara Milavec)
V okolici Cerknice so med tatvino električnih vodnikov zalotili pet moških. V istem kraju je moški pod vplivom alkohola povzročil nesrečo, ujeli pa so tudi vinjeno mlado voznico.
Oglej si celoten članek

Policisti so v okolici Cerknice pri kaznivem dejanju poskusa tatvine električnih vodnikov zalotili pet moških, doma z območja Novega mesta. Med tatvino so storilci poškodovali glavno električno omarico za vodenje celotne proizvodnje, z dejanjem pa so gospodarski družbi iz Logatca povzročili za okrog 30 tisoč evrov škode. Zoper osumljence bodo na pristojno državno tožilstvo napisali kazensko ovadbo.

Pod vplivom alkohola povzročil nesrečo
V večernih urah so policisti v Cerknici pridržali 55-letnega voznika osebnega avtomobila iz okolice Cerknice, ki je povzročil prometno nesrečo z materialno škodo. V litru izdihanega zraka je imel 1,04 miligramov alkohola. Zaradi povzročitve prometne nesreče so mu izdali plačilni nalog, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa sledi še obdolžilni predlog.

V Postojni pa so do streznitve pridržali 20-letno voznico iz Pivke. Dekle je imelo v litru izdihanega zraka 0,50 miligramov alkohola.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.