Med tekmovalci slikopleskarji tudi Borut Pahor

Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji Foto: Anže Petkovšek Slikopleskarji
V Portorožu poteka dobrodelno tekmovanje slikopleskarjev. Pleskajo Center za korekcijo sluha in govora v Portorožu.
Oglej si celoten članek

Tekmovanja se udeležuje tudi ekipa predsednika Boruta Pahorja, ki ji po naših podatkih kar dobro kaže. Tekmovanje še poteka, udeleženci so rokave zavihali ob 7. uri zjutraj. V enem dnevu, predvidoma do 17. ure, bodo udeleženci prenovili učilnice, hodnike in druge pomožne prostore stavbe Centra za korekcijo sluha in govora v Portorožu.

Državno tekmovanje slikopleskarjev, ki predstavlja enega večjih humanitarnih projektov v državi, organizira Obrtna zbornica Slovenije, vsako leto v drugi regiji države. Pri izboru ustanov upoštevajo tiste, ki si zaradi pomanjkanja finančnih sredstev obnove ne morejo privoščiti, imajo pa dovolj enako velikih prostorov, v katerih lahko tekmujejo prijavljene skupine tekmovalcev.

Izvedbo tekmovanja podprejo podjetja, ki zagotovijo potrebne materiale; v vlogi generalnega sponzorja je že vsa leta družba JUB.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 11:18 28. November 2014.

    se popolnoma strinjam. nikoli, ampak res nikoli ne prevzame odgovornosti za svoja dejanja kljub temu, da dela same zdrahe...menim, da …

  • 11:10 28. November 2014.

    Naj mu dajo plačo pleskarja vajenca!

  • 10:40 28. November 2014.

    Bedak, ki svoji funkciji niti približno ni dorasel. Karikatura.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.