Med uslužbenci RTV Slovenija že štirje okuženi s covidom-19

Foto: Anže Petkovšek RTV Foto: Anže Petkovšek Novice: Informativni program RTV Slovenija zapušča še en znan obraz
Včeraj zvečer so na RTV Slovenija potrdili četrti primer okužbe z novim koronavirusom.
Oglej si celoten članek

Uvedeni so bili vsi ukrepi, da bi širjenje virusa omejili, so sporočili s TV Slovenija. Nihče od okuženih naj ne bi bil novinar 
informativnega programa.

Kot so sporočili iz javne RTV hiše, so ob tem v skladu z notranjim protokolom, ki sledi navodilom NIJZ, tudi ustrezno ukrepali. Tako so med drugim ostali doma vsi, ki so bili neposredno v stiku z okuženimi.

Sicer so na RTV Slovenija takoj razkužili prostore, v katerih so osebe s potrjeno okužbo delale, v veljavi pa ostaja tudi ukrep, da prostore, v katerih se zadržuje več ljudi, redno razkužujejo. Ob tem so uvedli tudi vse varnostne ukrepe, ki so že veljali v času epidemije, da bi preprečili možnost nadaljnje širitve.

Med drugim so zaposlene ponovno spodbudili k zagotovitvi ustrezne razdalje med udeleženci, k delu od doma in k vzpostavitvi izmeničnega dela ekip. Zaradi vsega naštetega na RTV Slovenija verjamejo in si želijo, da bodo lahko ohranili predvideni program v neokrnjenem obsegu.

V medijski hiši sicer razmere ves čas spremljajo in zaposlene o tem sproti obveščajo ter prilagajajo ukrepe, so še zapisali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 18:23 28. Junij 2020.

    Bilo bi še več okuženih, pa se redno v bližnji okolici tekoče dezificirajo..

  • 23:01 27. Junij 2020.

    Ah daje no po njihovi objektivni oceni gre zgolj za prehlad ker klime zadnje čase ne delujejo brezhibno saj zaradi …

  • 15:20 27. Junij 2020.

    V javni hiši RTV je skupno 6 okužb... .Po zadnjih podatkih so po 4 okužbe COVIDA19 in po 2 okužbi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.