Med vlomom Mariborčana streslo 10 tisoč voltov

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
26-letnik je vlomil v transformatorsko postajo in poskušal ukrasti varovalke.
Oglej si celoten članek

26-letni Mariborčan je včeraj okoli 14. ure vlomil v transformatorsko postajo na Nasipni ulici v Mariboru. V notranjosti postaje je nato vlomil v pet kovinskih omaric s stikalnimi napravami, iz katerih je odstranjeval tam nameščene varovalke. Pri tem ga je stresel električni tok oz. 10 tisoč voltov električne napetosti, so sporočili s PU Maribor. 

Mladeniča so odpeljali v UKC Maribor, kjer so ugotovili, da je utrpel hude telesne poškodbe. Je globoko nezavesten in v življenjski nevarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 07:26 7. Avgust 2013.

    Če mu bo ostalo še kaj možganov,ne bo več kradel.............

  • 07:21 7. Avgust 2013.

    Naravna selekcija na delu.

  • 07:13 7. Avgust 2013.

    Hahahahhhahahaa....se opravičujem ampak meni je to smešno...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.