Med voditelji oddaje Tarča tudi Jože Možina

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Jesenska sezona tedenske informativne oddaje Tarča se na spored Televizije Slovenija vrača v ta četrtek. Oddajo bo, glede na obravnavano temo, v novi sezoni vodilo več voditeljev informativnega programa, so sporočili s Televizije Slovenija.
Oglej si celoten članek

"Tarča je že od začetka sinonim za oddajo, ki se tem loteva poglobljeno, tehtno in poskrbi za konstruktivno soočanje mnenj. Gledalcem ponuja predloge rešitev problematik, s pomočjo katerih si lahko sami ustvarijo mnenje. Tarča ostaja edina informativna oddaja, ki je televizijski prostor odprla komentatorjem z družbenih omrežij," poudarjajo na TV Slovenija.

Oddajo bo v jesenski sezoni vodilo več novinarjev Informativnega programa Televizije Slovenija, in sicer Vida Petrovčič, Jože Možina, Mojca Šetinc Pašek, Erika Žindaršič in Mojca Širok, pridružili pa se jim bodo pridružili tudi drugi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:36 6. September 2016.

    Jožeta Možine pač ne bomo gledali! Pa kaj? Saj Janševe TV tudi ne gledamo!

  • 17:50 5. September 2016.

    Še en polnočni klub?

  • 15:37 5. September 2016.

    Kakšna oddaja je pa sploh ta Tarča? Nekaj na nivoju Slovenija ima talent, ali kmetija, oziroma veliko slabše od teh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.