Medo dan v živalskem vrtu

Foto: Žurnal24 Medvedek Pombi, ZOO, živalski vrt Ljubljana Foto: Žurnal24 Medvedek Pombi, ZOO, živalski vrt Ljubljana Foto: Žurnal24 Medvedek Pombi, ZOO, živalski vrt Ljubljana
V ljubljanskem živalskem vrtu so v počastitev rojstva medvedka Pombija pripravili Medo dan. Otroci lahko „na pregled“ pripeljejo svoje plišaste medvedke.
Oglej si celoten članek

Ker spada medvedek Pombi, ki se je rodil januarja, med v Sloveniji ogrožene zveri, bodo v živalskem vrtu danes opozarjali predvsem na to.

Obiskovalci bodo lahko pobožali dlako medveda in si ogledali zobovje, otroci pa bodo izdelovali posebne sladolede, s katerimi se bodo nato posladkali medvedi, sporočajo iz živalksega vrta.

Ker ima večina otrok doma vsaj enega plišastega medvedka, pa bodo študenti medicinske fakultete v živalskem vrtu organizirali tudi „bolnišnico“, kjer bodo pregledovali medvedke. Na ta način želijo zmanjšati otroški strah pred zdravniki in pregledi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.