Medved napadel moškega

Foto: Žurnal24 (Foto: Monika Grom)
Pri Velikih Laščah medved napadel moškega. Poškodovanega so ga odpeljali na urgenco.
Oglej si celoten članek

"Medved se je danes dopoldne v gozdu vzhodno od Velikih Lašč približal dvema osebama in napadel moškega," je potrdil Iztok Ožbolt iz intervencijske skupine za kočevsko-dolenjsko regijo. "Prepeljali so ga na urgenco."

Tiskovni predstavnik ljubljanske policijske uprave Vinko Stojnšek je pojasnil, da se je napad zgodil okoli 11. ure približno 300 metrov od stanovanjske hiše. Medved je napadel 45-letnega domačina, ki je utrpel lažje poškodbe.

Medved se je po Ožboltovih besedah po napadu, v katerem so posredovali policija, reševalci, člani lovske družine in intervencijska skupina, umaknil globlje v gozd.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.