Medveda zdaj od nikoder

Foto: Žurnal24 Medveda lovci še čakajo. Fotografija je simbolična. (Foto: Anže Petkovšek)
Medveda, za katerega je bil odrejen odstrel, lovci iz lovske družine Velike Lašče še vedno čakajo. Za zdaj ga ni nikjer videti, nam je povedal starešina.
Oglej si celoten članek
O odredbi za odstrel medveda v Velikih Laščah smo pisali včeraj.

Na medveda tako čaka okoli 25 članov lovske družine. Odredbo za odstrel medveda je Agencija Republike Slovenije za okolje izdala za področje enega kilometra okoli kraja, kjer so videli tega medveda.

"Kilometer za medveda ni veliko, tako da je mogoče že izven tega območja," je še povedal starešina.

Dovoljenje za odstrel velja do 30. aprila. Medved bo tako, če se do takrat ne pojavi v omenjenem območju in če odredba ne bo podaljšana, odnesel cel kožuh.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.