Medvedi čuvaji marihuane

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Kanadski policisti so pri preiskavi kmetije naleteli na rjave medvede, ki so očitno čuvali plantažo konoplje.
Oglej si celoten članek

Pet policistov je v hišni preiskavi na kmetiji v bližini jezera Christina Lake ob kanadsko-ameriški meji naletelo na nenavadne čuvaje. Po prvem šoku so se po pisanju kanadskih medijev hitro pomirili, saj so ugotovili, da so živali precej miroljubne. "Bili so krotki, hodili so okoli in se razgledovali. V nekem trenutku je eden od njih stopil na pokrov policijskega avtomobila, za trenutek obstal, nato pa skočil dol," je povedal policist  Fred Mansveld.

Medvede je najverjetneje privabila pasja hrana in jih bodo morda morali zapreti, saj so se očitno že navadili novega življenja. V Kanadi je sicer hranjenje medvedov prepovedano, saj se tako navadijo prihajati v bližino naselij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.