Megla na štajerski avtocesti

Foto: Dars
Foto: Dars
Megla zmanjšuje vidljivost na štajerski avtocesti med cestninsko postajo Pesnico in Šentiljem.
Oglej si celoten članek

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste zmanjšuje megla v pasovih vidljivost na štajerski avtocesti med cestninsko postajo Pesnico in Šentiljem. Do 21. ure velja zaradi praznika prepoved prometa tovornih vozil, katerih največja dovoljena masa presega sedem ton in pol.

Med 9. in 10. uro bo zaradi prireditve na cesti Novo mesto-Kostanjevica na Krki, v Šentjerneju popolna zapora.

Na cesti čez prelaz Vršič in na cestah Jurovski Dol-Pesnica, Trbonje-Vuhred je dovoljen promet za vozila do treh ton in pol.

Na cesti Dolenja Trebuša-Spodnja Idrija, Dravograd-Trbonje je prepovedan promet za tovorna vozila nad sedem ton in pol.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:29 26. December 2014.

    Informacija je,pa celo koristna,če se odpravljaš na pot...nihče pa nikogar ne sili,da je to treba prebrat....pa lepe praznike voščim

  • 08:13 26. December 2014.

    kam smo pršl, da že megla rata novica...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.