Menedžerjem bodo pili kri

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Do petka lahko skupaj z menedžerji darujete kri.
Oglej si celoten članek

Včeraj se je na Zavodu RS za transfuzijsko medicino (ZTM) na pobudo Sekcije mladih managerjev - Združenje Manager pričel Menedžerski teden darovanja krvi.

Menedžerji bodo kri darovali vse do 2. septembra, in sicer v okviru krvodajalske akcije Darujmo energijo za življenje, katere pobudnik je Petrol.

Krvodajalske akcije se bodo udeležili Dejan Turk, predsednik Združenja Manager in predsednik uprave Si.mobil, d. d., Sonja Šmuc, izvršna direktorica Združenja Manager, Tjaša Filipčič Kolenc, predsednica Sekcije mladih menedžerjev pri Združenju Manager, direktor ZTM Igor Velušček in drugi podporniki.

Udeležite se je tudi vi

Slovenci se po podatkih Rdečega križa Slovenije sicer precej udejstvujemo krvodajalskih akcij, kljub temu pa zadnji teden v avgustu darovalcev krvi najbolj primanjkuje, zato vas ZTM na Šlajmerjevi 6 v Ljubljani vabi, da se jim pridružite.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.