Mercator uvaja veliko novost

Foto: Mercator
Foto: Mercator
Mercator s 1. februarjem prenavlja sistem nagrajevanja imetnikov Mercatorjeve Pika kartice.
Oglej si celoten članek

V Mercatorju so se odločili skrajšati obdobje zbiranja in unovčevanja pik s 6 mesecev na vsake 3 mesece. Po novem bodo tako imeli štiri bonitetna obdobja (1. 2. - 30. 4., 1. 5. - 31. 7., 1. 8. - 31. 10., 1. 11. - 31. 1.). Po novem bodo uporabniki za 600 zbranih pik dobili 20 evrov prihranka, za 1800 zbranih pik pa 100 evrov. 

Uvajajo tudi nove načine osvajanja pik z mobilno aplikacijo. Uporabniki bodo lahko v aplikaciji MOJ M aktivirali mesečne izzive, ki jim bodo prinesli dodatne pike. "V aplikaciji Moj M lahko sedaj nabirate dodatne pike, in sicer z opravljanjem zanimivih izzivov, ki vas čakajo vsak mesec. Izziv preprosto aktivirate in odtlej se vklopi števec, ki spremlja doseganje cilja. Ko izziv opravite, na primer opravite 5 nakupov v različnih dneh v Mercatorju, se vam avtomatsko pripišejo dodatne pike," način delovanja opisujejo v Mercatorju.  

Kmalu bo na voljo tudi aktivnost Moja izbira v aplikaciji Moj M. Z Mojo izbiro boste lahko izbrali in aktivirali izdelke in jih nato avtomatsko s popustom kupovali daljše obodbje. "Znotraj mobilne aplikacije Moj M poiščite vnaprej pripravljen seznam izdelkov, vse, ki jih aktivirate, boste nato več mesecev kupovali ceneje, ob vsakem nakupu. Popust se obračuna avtomatsko, ob predložitvi Pika kartice. V primeru dodatnih Pika kartic, si vsaka lahko izbere svoj nabor izdelkov," pravijo v Mercatorju.

Foto: Mercator Mercator Pika

Fizična Pika ostaja

Kupci bodo lahko še naprej uporabljali tudi fizično Pika kartico. "Aplikacija vam prinese dodatne pike, ugodnosti in popuste," pojasnjujejo.

Ohranjajo tudi klub Lumpi, ki so mu dodali možnost dvojnih pik na celoten otroški svet ter BIO sadje in zelenjavo. Pike se bodo podeljevale na iste izdelke, na katere so se do sedaj podeljevale Lumpi točke.

Še vedno pa ostane tudi zbiranje pik 1 evro = 1 pika, s plačilno kartico tudi nakup na odlog in na obroke.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 17

  • 05:21 26. Januar 2024.

    Bravo Mercator! Sedaj si bodo tudi zdravniki lahko privoščili nakup pri vas, ne samo čistilke.

  • 18:58 25. Januar 2024.

    Očitno prodajne številke niso ravno vzpodbudne, pa se lotevajo preverjenih trikov, s katerimi uspejo zmanipulirati nekaj odstotkov tistih, ki še …

  • 17:29 25. Januar 2024.

    3 mesece 600 zbranih pik za 20 eur dobroimetja, to pomeni 6 mesecev 1200 pik in 40 eur! Po starem …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.