Metal jo je ob tla, dokler ni poginila

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mučenje živali na območju občine Benedikt. Storilec je ovaden, kaznujejo ga lahko z zaporom do enega leta.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Lenarta so s preiskavo ugotovili, da je 39-letni moški na območju Benedikta v času od julija lani do avgusta letos po nepotrebnem povzročal trpljenje svojemu psu in mački. Psa pasme srnin pinč je na koncu usmrtil s pištolo za ubijanje prašičev, muco pa je metal na tla in hodil po njej tako dolgo, dokler ni poginila.

39-letnika so kazensko ovadili za kaznivo dejanje mučenja živali, za katerega je po naši zakonodaji predpisana kazen do enega leta zapora.

Ob tem kaznivem dejanju policija ponovno poziva vse, ki imajo podatke o mučenih živalih, naj te sporočijo policiji na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 17:54 22. September 2014.

    Ne branim ga, naj dobi svoje, a povejte mi koliko dobi lovec, ko ubije srno.

  • 15:38 22. September 2014.

    Če vam ni žal živali, vseeno razmislite. Popolnoma enako se ubije tudi človeka. Kdo bo naslednji? Treba ga je zdraviti, …

  • 14:48 22. September 2014.

    maresem, tuki zi dam pa +100!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.