Metod Dragonja za gospodarskega ministra?

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Bratuškova naj bi za novega ministra za gospodarstvo predlagala Metoda Dragonjo.
Oglej si celoten članek

Predsednica vlade Alenka Bratušek naj bi za kandidata za novega ministra za gospodarstvo predlagala Metoda Dragonjo, poroča Delo, ki sicer navaja, da gre za neuradne, a zanesljive informacije. Novice jim v kabinetu premierke niso ne potrdili ne zanikali. Brez odziva so bili tudi ostali koalicijski partnerji.

Dragonja je bil minister za gospodarstvo med leti 1997 in 1999 v vladi Janeza Drnovška. Od leta 20008 je bil direktor predstavništva NLB v Rusiji.

Kot je za Delo dejal predsednik Desus Karl Erjavec, naj bi bil Dragonja zanj sprejemljiv kandidat, ki pa ni iz njihove kvote. Ker bo Pozitivna Slovenija predlagala tudi ministra za zdravje, bo Desus najverjetneje dobila resor za Slovence po svetu, kar bi pomenilo, da Tina Komel ne bo več ministrica. Desus naj bi svojega kandidata predstavil jutri.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 22:26 19. Februar 2014.

    Bratuškova poglej Pahorčka,on vsaj nekaj naredi za Slovenijo<br />MAHA Z ZASTAVO na olimpijadi in zasluži svojo plačo,<br />ti pa zbiraš …

  • 11:31 7. Februar 2014.

    Jugoslovanski sistem …<br />… ni bil sistem, ki sem ga ljubil, kot mislijo nekateri pisatelji, povzpetniki, dušebrižniki, ekonomisti in drugi, …

  • 09:43 7. Februar 2014.

    na kratko: enkrat pri koritu, vedno pri koritu. Živeli prasci in svinje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.