Mežica: Policisti iščejo peterico roparjev

Foto: PU Celje osumljenci rop bankomat Pliberk Foto: PU Celje osumljenci rop bankomat Pliberk Foto: PU Celje osumljenci rop bankomat Pliberk Foto: PU Celje osumljenci rop bankomat Pliberk Foto: PU Celje osumljenci rop bankomat Pliberk
Na območju Mežice iščejo storilce, ki so ponoči v Avstriji ukradli bankomat.
Oglej si celoten članek

S Policijske uprave Celje so sporočili, da so bili nekaj čez tretjo uro zjutraj s strani avstrijskih varnostnih organov obveščeni, da so v Pliberku neznani storilci ukradli bankomat, do katerega so se dokopali s pomočjo eksploziva. 

Neznanim storilcem so avstrijski policisti sledili na območje Slovenije. Policisti policijske postaje Ravne na Koroškem v sodelovanju s pripadniki Specialne enote policije, Posebne policijske enote PU Celje, Policijske postaje vodnikov službenih psov na širšem območju Mežice izvajajo aktivnosti za izsleditev storilcev. 

Storilcev naj bi bilo pet. Policisti domačine opozarjajo, naj se izogibajo kraju iskanja. "Občane pozivamo, naj bodo previdni in pozorni na neznane osebe in naj v primeru, če jih opazijo takoj pokličejo na telefonsko številko 113," opozarja Milena Trbulin s PU Celje. Iskanje trenutno poteka na območjih Podkraj pri Mežici, Smrečnikovo, Mrvovo in Štalekarca.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 12:25 3. December 2018.

    Najboljše so izjave očividcev na TV !

  • 12:20 3. December 2018.

    Policija prosi za pomoč ?

  • 11:09 3. December 2018.

    Ojoj, kako pa bi jih lahko prepoznal? Če grem zdajle v mesto, bom takoj srečal par sto takih.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.