Mikuž hoče odškodnino

Foto: Žurnal24 Marjan Mikuž od Srečka Prijatelja zahteva odškodnino. (Foto: Žurnal24)
Sojenje. Danes naj bi bila znana zahteva tožilstva.
Oglej si celoten članek

Predvidoma danes bo znano, kolikšno kazen zahteva tožilstvo za poslanca Srečka Prijatelja, ki mu od konca avgusta sodijo za izsiljevanje podjetnika Marjana Mikuža. Grozi mu do pet let zapora.

Sodnica bo sodbo predvidoma izrekla že naslednje dni. Opolnoči se je po naših podatkih tudi iztekel rok, do katerega so Prijatelju na koprskem sodišču nazadnje podaljšali pripor.

Včeraj nam sodniki sicer še niso odgovorili, ali so s tožilstva že prejeli pobudo, da bi Prijatelju pripor podaljšali. Prijatelj se bo sicer z Mikužem še enkrat soočil na sodišču, saj ta od poslanca zahteva 50 tisoč evrov odškodnine zaradi duševnih bolečin, ki so jih povzročile 
Prijateljeve grožnje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.