Milan Zver bo kandidiral za predsednika

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Evropski poslanec Milan Zver bo kandidat SDS na volitvah za predsednika republike, ki bodo v Sloveniji potekale letos jeseni.
Oglej si celoten članek

O tem se je SDS dogovorila na današnjem srečanju v Rimskih Toplicah, kar je potrdil tudi Zver, ki je dejal še, da odločitev za kandidaturo na predsedniških volitvah ni bila lahka.

Srečanje v Rimskih Toplicah, na katero so prišli predsednik SDS Janez Janša in drugi vidni predstavniki stranke, je sicer potekalo za zaprtimi vrati, v stranki pa so se odločili, da tudi po koncu pogovorov z njihovo vsebino ne bodo seznanjali javnosti.

Predsedniku republike Danilu Türku se petletni mandat izteka jeseni; za predsednika je bil namreč izvoljen 11. novembra 2007, 22. decembra pa je nato prisegel pred DZ. Türk se doslej še ni izjasnil, ali bo ponovno kandidiral.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 18:34 15. Februar 2012.

    desnica z zverjo na čelu...ja Slika Slovenije....no verjetno nam bo bolje???

  • 14:33 15. Februar 2012.

    No še en kandidat iz SDS, ki bo poražen. Seveda samo rezultatsko, ni pa rečeno, da ne bo predsednik, saj …

  • 13:31 22. Januar 2012.

    Tale Ivan pa res hoče imeti vse v svoji oblasti. Kaj je bilo tisto, kdo so že komunajzerji, kdo hoče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.