"Milijonarka po nesreči" kriva goljufije

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Novozelandka, ki je s partnerjem pobegnila z nekaj milijoni dolarjev, je spoznana za krivo tatvine, poskusa goljufije in pranja denarja.
Oglej si celoten članek

Karo Hurring in njenega partnerja Hui Gaa so poimenovali tudi "milijonarja po nesreči", potem ko jima je banka Westpac leta 2009 odobrila limit v višini 10 milijonov novozelandskih dolarjev (dobrih šest milijonov evrov) oziroma stokrat več od njunega dejanskega limita.

Par je denar prenesel na druge račune in odšel na Kitajsko. Hurringova se je po porodu vrnila. Po poročanju časnika New Zealand Herald je na sodišču zajokala, potem ko jo je porota spoznala za krivo v 30 točkah obtožnice. Medtem je Hongkong izročil tudi njenega partnerja, ki se sooča s podobnimi obtožbami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.