Milijonti bo nagrajen

Foto: Žurnal24 Jakič milijontega obiskovalca pričakuje konec leta.
Stožice. Nagrada bo najverjetneje sezonska vstopnica.
Oglej si celoten članek

Ljubljana. Zavod Tivoli, ki upravlja objekte v centru Stožice, bo nagradil milijontega obiskovalca na prireditvah v Stožicah. To se bo verjetno zgodilo proti koncu leta, napoveduje Roman Jakič, direktor Zavoda Tivoli: “Lani smo imeli od avgusta, torej v petih mesecih, več kot 300 tisoč obiskovalcev. Predvidevamo, da jih bo letos dobrih 600 tisoč.”

Od lanskega odprtja do aprila je Stožice sicer obiskalo skoraj 450 tisoč ljudi, v tem času pa se je zvrstilo 42 dogodkov v dvorani in 18 na stadionu. Jakič pravi, da bi lahko milijontega obiskovalca imeli na božičnem koncertu ali košarkarski tekmi konec leta. “Verjetno mu bomo podarili praktično nagrado, kot je sezonska vstopnica.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.