Mimo zapornic v smrt

Foto: Žurnal24 nesre%C4%8Da, prometna nesre%C4%8Da, Notranje Gorice, vlak, kombi, smrtna nesre% Foto: Žurnal24 nesre%C4%8Da, prometna nesre%C4%8Da, Notranje Gorice, vlak, kombi, smrtna nesre%
V Vnanjih Goricah je voznik kombiniranega vozila iz neznanega razloga zapeljal na zavarovan železniški tir in trčil v vlak. Trčenje je bilo silovito. Šofer je umrl na kraju dogodka.
Oglej si celoten članek

"Železniška proga je bila zavarovana. 33-letni voznik kombiniranega vozila je zapeljal mimo spuščenih polzapornic na tire ravno v trenutku, ko je pripeljal potniški vlak, ki je vozil iz smeri Primorske proti Ljubljani," nam je okoliščine nesreče pojasnila Maja Adlešič iz PU Ljubljana.

"Razlog za tragedijo po vsej verjetnosti ne bo nikoli pojasnjen,"
še dodaja.

Po poročanju našega bralca je bilo trčenje vlaka v vozilo tako silovito, da ni od vozila ostalo skoraj nič. Voznik je na kraju nesreče kljub oživljanju umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.