Miniranje poškodovalo hiše in avte

Foto: Občina Krško
Foto: Občina Krško
Pri poglabljanju struge v Krškem so bili med miniranjem poškodovani hiše in osebna avtomobila.
Oglej si celoten članek

Zaradi poglabljanja struge reke Save v bližini Valvasorjevega nabrežja v Krškem je po naših informacijah nastala materialna škoda na objektih in avtomobilih. Med miniranjem naj bi namreč kamenje letelo kar več deset metrov stran. Kot smo izvedeli, cesta v bližini v času miniranja ni bila zaprta.

Na Policijski upravi (PU) Novo mesto so potrdili, da so bili obveščeni o poškodbah zaradi miniranja. "Kamenje, ki ga je neslo po zraku, je poškodovalo osebna avtomobila in hiše. Policisti še zbirajo obvestila in ugotavljajo okoliščine," nam je dejala tiskovna predstavnica PU Novo mesto Alenka Drenik.

O težavah zaradi poglabljanja reke struge smo pisali že julija 2010. Takrat so zaradi miniranja popokale nekatere hiše.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:13 21. Februar 2013.

    ne mores verjet: Zbor minerjev amaterjev v Ktrskem se je zakljucil s prakticnim delom na miniranju Save sredi belega dne …

  • 21:15 20. Februar 2013.

    Amaterski minerji. če ne zaradi drugega - vsaj cesto bi lahko zaprli.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.