Minister si želi predvsem miru

Foto: Žurnal24 Minister Miklavčič nadaljuje zdravljenje v Kliničnem centru.

Your browser doesn’t support HTML5 video

V ljubljanskem Kliničnem centru so popoldne predstavili podrobnosti o zdravstvenem stanju ministra za zdravje Boruta Miklavčiča. Ministrova pooblaščeba zdravnica dr. Bojana Žvan je pojasnila, da se njegovo zdravstveno stanje izboljšuje.
Oglej si celoten članek

Zdravniki v ljubljanskem kliničnem centru so opravili nekatere dodatne preiskave. Med drugim so naredili magnetno resonanco, da bi odkrili, zakaj je prišlo do strdka, ki je povzročil lažjo možgansko kap pri ministru za zdravje Borutu Miklavčiču.

Kot so že včeraj sporočili iz ministrstva za zdravje, se Miklavčič počuti dobro. Da bi ponudil odstop, pa so na ministrstvu odločno zanikali. Dr. Bojana Žvan, pooblaščena zdravnica ministra Miklavčiča, ki je bila ob njem že med zdravljenjem v Šibeniku je pojasnila, da se njegovo zdravstveno stanje izboljšuje. Po besedah Žvanove je kap povzročila manjša zapora na možganskem deblu, vendar interventni poseg ne bo potreben.


Kot je znano je 65-letnega ministra obšla slabost v četrtek, ko se je potapljal pri Primoštenu na Hrvaškem. Zdravnik iz lokalne ambulante ga je poslal v šibeniško bolnišnico, od koder so ga nato včeraj z reševalnim vozilom prepeljali v ljubljanski klinični center.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.