Minister Svetlik napoveduje tožbe

Foto: Žurnal24
Minister za delo Ivan Svetlik ima dovolj obtožb na svoj račun. Napoveduje, da se bo v prihodnje na laži odzval z vsemi pravnimi sredstvi.
Oglej si celoten članek

Iz kabineta ministra za delo, družino in socialne zadeve so sporočili, da minister Ivan Svetlik "ostro zanika trditve in namigovanja, ki so se pojavila v nekaterih medijih, da je podjetje Hidria Rotomatika subvencije za skrajšani delovni čas prejelo zaradi njegovih sorodstvenih vezi s predsednikom upravnega odbora korporacije Hidria".

Kot navajajo, vse pogoje določa zakon o delnem subvencioniranju polnega delovnega časa, minister ali ministrstvo pa ni odločalo o subvencijah ali jih izplačevalo.

"Minister Svetlik te in nekatere druge obtožbe na svoj račun, ki jih je v zadnjem obdobju deležen v javnosti, razume v smislu poskusov izpodbijanja njegove verodostojnosti pri prizadevanjih za izpeljavo določenih sprememb in reform, s katerimi se zaradi predvsem različnih osebnih interesov nekateri ne morejo sprijazniti. Minister se bo zato v prihodnje na očitne laži odzval z vsemi pravnimi sredstvi," še pišejo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.