Minister vabi v Portorož

Foto: Žurnal24 Patrick Vlačič je eden od nastopajočih v promocijskem spotu. (Foto: Suzana Kos)
Turistično združenje Portorož v Portorož in Piran vabi tudi z znanimi obrazi. Med njimi sta tudi prometni minister Patrick Vlačič in piranski župan Peter Bossman.
Oglej si celoten članek

V videu sicer nastopa več kot 150 ljudi, snemali pa so ga v zraku, na zemlji in pod vodo. Med znanimi obrazi, ki nastopajo v videu, so poleg ministra Vlačiča in župana Bossmana tudi Lucienne Lončina, Slavko Ivančič, Ana Marija Mitić, Vasilij Polič in številni drugi. Za glasbeno podlago so izbrali Magnificovo pesem Hir aj kam hir aj go. Med snemanjem naj bi se zabavali, kakšen pa je končni izdelek, si lahko ogledate na tej povezavi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.