Miši prizemljile pilatuse?

Foto: Žurnal24 Slovenija ima 11 pilatusov. (Foto: BOBO)
Zaradi poškodovanih električnih kablov na tleh ostajajo trije pilatusi. Kable so najverjetneje poškodovali glodavci.
Oglej si celoten članek

Tri pilatuse so zaradi falcona, ki so ga parkirali v njihovem hangarju, morali prestaviti na prosto, kjer pa so jih, kot vse kaže, v zobe dobili glodavci, poroča Pop TV.

Na letalih so pri dnevnem pregledu odkrili poškodovane električne kable. Glede na dejstvo, da so pri tem v kabini opazili iztrebke glodavcev, predvidevajo, da bi se nad kable lahko spravile miši. Uradno krivec za poškodbe še ni znan. Kot je za omenjeno televizijo povedal tiskovni predstavnik vojske Simon Korez, so na enem letalu kable že zamenjali. Škoda za eno letalo znaša okoli 1.700 evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.