Mišič angažiral tudi Grafista

Foto: Arhiv Luka Koper
Foto: Arhiv Luka Koper
Posel s poglabljanjem prvega bazena na predelu operativne obale za pretovor zabojnikov v koprskem pristanišču sta dobila GP Krk in Grafist.
Oglej si celoten članek

Luka Koper je namreč pridobila težko pričakovano gradbeno dovoljenje za izgradnjo in zapolnitev kaset za odlaganje izkopnega materiala pri poglabljanju  Ob tem se je Gašpar Gašpar Mišič, predsednik uprave Luke Koper, vnovič pohvalil, da mu je uspelo z dodatnimi pogajanji znižati ceno za 631 tisoč evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:02 9. Januar 2014.

    Samorastnik (papučar) Guberac pa uspeva, seveda s pomočjo Popovića. To je bilo že s prevzemom Mišiča vodenje Luke Koper jasno, …

  • 13:43 8. November 2013.

    Zopet Grafist, zopet Guberac, zopet petkrat plačilo za ENO (ne)delo, zopet.... V Kopru ni nič novega, vse po starem vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.