Mišič bo ostal brez izpita

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Županski kandidat Gašpar Gašpar Mišič bo ostal brez vozniškega dovoljenja. Ni se mogel zadržati, da eno leto ne bi pil in je pijan sedel za volan.
Oglej si celoten članek

Višje sodišče je potrdilo sodbo sodišča prve stopnje, ki je odločilo, da se Gašparju Gašparju Mišiču prekliče odlog odvzema vozniškega dovoljenja, poročajo mediji.

Ni zdržal eno leto

Vozniško dovoljenje so mu odvzeli lani in mu pri tem odobrili enoletno poskusno dobo. Januarja letos pa so da policisti znova ustavili in ugotovili, da je vozil pod vplivom alkohola, zato mu bodo dovoljenje odvzeli, je poročal Radio Koper.

Po poročanju Radia Koper so Gašpar Mišiču sklep višjega sodišča na novem naslovu v Ankaranu vročili v torek. Na okrajnem sodišču v Piranu, ki je o tem odločalo, so za radio pojasnili, da bo sklep izvršen 30. dan od vročitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:25 25. September 2014.

    še eden z zamrznjenim nasmehom !<br />bog ne daj , da postane ž(e)upan !

  • 21:20 25. September 2014.

    Vzet vzet ispit, kljub temu da si je enkratno nagravbil premoženjo,, po izvora ga pa NIHČE NE vpraša..!!

  • 21:00 25. September 2014.

    Miško ga je spet cuknil! Barabi hinavski za vedno vzet izpit in mu zaplenit vso pokradeno premoženje!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.