Policijska akcija na počivališču Lom

Foto: Bralec Policijska akcija na počivališču Lom Foto: Bralec Policijska racija na Lomu Foto: Bralec Policijska racija na Lomu
Oglasil se nam je bralec, ki je posnel fotografije policijske racije na Lomu.
Oglej si celoten članek

"Že kako uro policisti, ki so se pripeljali z dvema kombijema in tremi avtomobili preiskujejo ustavljen kombi in ljudi, ki so potovali z njim," nam je sporočil naš bralec. Povedal je, da je preiskava potekala več kot uro in pol ter da se mu zdi, da so policisti v okviru racije zasegli tudi pištole.

Dogodek smo preverili na PU Ljubljana, kjer nam je Maja Ciperle Adlešič povedala, da so policisti prometne policije res na počivališču Lom zaustavili kombi, v katerem je ilegalno skozi našo državo potovalo deset državljanov Turčije.

"Policisti so prijeli tudi eno osebo, za katero menijo, da je organizirala njihov prevoz. Njega so policisti odpeljali v pridržanje, ostale pa namestili v center za tujce," je pojasnila Ciperle Adlešičeva.

Foto: Bralec Policijska racija na Lomu

Informacij, da naj bi Turkom policisti zasegli pištolo, ni potrdila, povedala je, da so policisti sicer pregledali predmete ilegalnih potnikov, a orožja pri sebi niso imeli.

Za Turke bodo stekli ustrezni postopki; bodisi jih bo naša država vrnila v državo, od koder so prišli, ali pa bodo stekli postopki mednarodne zaščite, v kolikor bodo zaprosili zanjo.

Razkrivamo Kako je policija z indikatorji nategnila pravno državo

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:18 17. November 2017.

    Podobna snemanja dogodkov bi znali v kratkem omejiti z zakonskimi določili kader gre za nacionalni interes kot so terorizem ,kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.