Mitrović: svak ali slovensko podzemlje

Foto: Žurnal24 Lastnik Pink TV naj bi zaradi opravljanja odpustil več zaposlenih. (Foto: Anže P
Željko Mitrović, lastnik televizije Pink, za zastrupitev sumi svakinjo in svaka, Lolo in Zlatka Krmpotića. Slovenska podružnica Pinka špekulacije zavrača.
Oglej si celoten članek
Otrok in žene ne sumim.
Željko Mitrović, TV Pink

Željko Mitrović, lastnik televizije Pink, je po pisanju srbskega Pressa zaradi suma zastrupitve podal kazensko ovadbo. Za zastrupitev sumi predvsem svakinjo in svaka, Lolo in Zlatka Krmpotića, ter nekatere druge ljudi, ki so mu blizu.

"V zadnjem letu in pol se z Mitrovićem nisva niti videla. Verjetno je na močnih zdravilih in me je s kom zamešal," se je na navedbe odzval Krmpotić, sicer bivši nogometaš Crvene Zvezde.

Na spletni strani Pink TV je zapisano, da se Željko Mitrović počuti dobro. Hkrati poudarjajo, da dokazi in natančne zdravstvene analize dokazujejo, da ni več nobenega suma, da gre za zastrupitev. Kljub temu Mitrović apelira na medije, da njegovo zdravstveno stanje in zastrupitev ne zasenčijo pomembna vprašanja državnega interesa. Potrdil je še, da vsi zaposleni na Pinku ne bodo zadržali zaposlitev; tako zaradi racionalizacije kot tudi vprašljive lojalnosti.

Preko odvetnika naj bi Mitrović prijavo proti neznani osebi podal že pred dvema tednoma, piše Press.

V ozadju slovenski Pink
"V celotno zgodbo se lepo vklopi dejstvo, da je Krmpotić za direktorja Pinka v Sloveniji pripeljal Žarka Veličanskega. Ta je podjetju hitro naredil izgubo; Mitrović naj bi ju zalotil, kako sta hotela z za podjetje škodljivim poslom zaslužiti nekaj milijonov evrov," je za Press povedal vir iz televizije Pink.

Vir dodaja, da Mitrović dopušča možnost, da za zastrupitvijo stojijo slovenski kriminalni krogi, ki jim ne ustreza njegova vse močnejša pozicija v naši državi.

Slovenski Pink vse zanika
S strani slovenskega Pinka smo dobili zaprosilo za popravek. Čeprav smo citirali pisanje srbskega Pressa, objavljamo njihov odziv, v katerem poudarjajo, da Veličanski ni bil pripeljan ali priporočen s strani Krmpotića, pač ga je kot direktorja Pink SI postavil Željko Mitrović sam.

"Zamenjal  je bivšega direktorja Pink Si, ki ga je Krmpotić priporočil Mitroviću. Prav tako je napačna, če ne lažna trditev, da bi Žarko Veličanski naredil izgubo podjetju, kakor tudi da naj bi ga Mitrović zalotil pri kakršnem koli škodljivem poslu. Ravno nasprotno, Žarko Veličanski svoje delo, saniranje nastale škode pred svojim prihodom ter postavljanje temeljev Pink Si, uspešno opravlja in uživa popolno in neomejeno zaupanje Željka Mitrovića. Drugačne trditve ali insinuacije škodijo tako ugledu podjetja Pink Media Group kot ugledu Žarka Veličanskega,“ še pišejo s slovenskega Pinka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.