Mladenič brez izpita s cliom po Ljubljani bežal pred policisti

Foto: Sašo Despot
Foto: Sašo Despot
Ljubljanski policisti so sinoči zaradi neuporabe varnostnega pasu med vožnjo na Verovškovi ulici ustavljali voznika osebnega avtomobila Renalut Clio, ki pa znakov policistov ni upošteval in je s pospešeno vožnjo nadaljeval proti Litostrojski.
Oglej si celoten članek

Policisti so zapeljali za njim in ga večkrat poskušali ustaviti, vendar voznik tega ni upošteval, nakar jim ga je na Litostrojski ulici vozilo vendarle uspelo zaustaviti.

Pri postopku je bilo ugotovljeno, da 27-letni voznik nima veljavnega vozniškega dovoljenja, saj mu ga je sodišče odvzelo.

Policisti so avto zasegli, voznik pa čaka srečanje s sodnikom.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:00 5. Avgust 2016.

    Mafijsko dejanje so mestni redarji.

  • To je mafijsko dejanje....Ne želi si mafijske države...

  • 11:26 5. Avgust 2016.

    Pri sodniku : ali mi vrneš vozniško katero ste mi odvzeli zaradi lopovskih redarjev in con 30 ali se bova …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.