Mladenič umrl v prevrnjenem avtu

Foto: GB Maribor Nesreča Foto: GB Maribor Nesreča Foto: GB Maribor Nesreča Foto: GB Maribor Nesreča
Nočna tragedija na štajerskih cestah.
Oglej si celoten članek

Malo pred 1. uro ponoči je prišlo na Celovški cesti v Bresternici v občini Maribor do hude prometne nesreče.

Kot so sporočili mariborski policisti, je do nesreče prišlo izven naselja Kamnica, v Mestni občini Maribor. 23-letni voznik osebnega avtomobila je vozil v smeri Bresternice, pri tem pa je med vožnjo skozi desni nepregledni ovinek z vozilom zapeljal na levo stran, kjer je trčil v robnik hodnika za pešce, nakar je vozilo pričelo bočno drseti. 

Oplazilo je bližnjo stavbo ter nato trčilo v kamnito ograjo in se prevrnilo na streho. Voznik je bil po trčenju ukleščen v vozilu in je umrl na kraju nesreče. 

xxx Gasilci JZ GB Maribor so zavarovali kraj dogodka in s tehničnim posegom rešili mrtvo osebo iz vozila.

Gre za tretjo smrtno žrtev na slovenskih cestah v letošnjem letu.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.