Mladeniči zasačeni pri krivolovu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Štirje mladeniči – eden od njih še otrok – so nelegalno ustrelili srnjaka v Vinjem vrhu.
Oglej si celoten članek

V Vinjem Vrhu sta lovca lovske družine Škocjan v torek zjutraj pri krivolovu zalotila in prijeli tri mladeniče, ki so tik pred tem ustrelili srnjaka enoletnika. Srnjaka so poskušali spraviti v kombinirano vozilo, vendar so jih prej zalotili.

Lovci so jim preprečili, da bi pobegnili in obvestili policiste. 1-letnika, 17-letnika in otroka so popisali, pogovorili pa se bodo še z enim osumljencem, ki je s kraja pobegnil pred prihodom policistov, so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:50 28. September 2012.

    Tele debile bi pa bilo treba vrečt lačnim zverem.

  • 18:37 19. September 2012.

    Strojani ali pa Brajdiči upam stavit za 100 €

  • 18:37 19. September 2012.

    Vsakdanje novice Janša in romi!<br />Kaj ni nič novega?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.