Mladi voznik pozabil na pas in zavore

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
18-letni Štajerec je zaradi hudih telesnih poškodb po trčenju v stanovanjsko hišo pristal na zdravljenju.
Oglej si celoten članek

V četrtek zvečer se je prehitra vožnja s hudimi telesnimi poškodbami končala za mladega Štajerca, ki vozniškega dovoljenja nima še niti eno leto.

18-letnik je z neprilagojeno hitrostjo pripeljal skozi naselje Sveta Trojica, kjer je nenadoma zapeljal desno z vozišča, pri tem pa ga je odneslo proti stanovanjski hiši ob cesti, v katero je trčil. Med vožnjo ni bil pripet z varnostnim pasom, zaradi česar so bile najverjetneje posledice trka zanj hujše kot bi bile sicer, pojasnjujejo na policiji.

Mladenič se zaradi te nesreče zdaj zdravi v mariborskem kliničnem centru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:09 6. Februar 2015.

    Z lepim je začel . Naslednji cilj je drevo , pa pešec in nasprotni avto !Mogoče mu uspe usekati tudi …

  • 15:10 6. Februar 2015.

    Uboga hiša zaradi takšnih norcev...

  • 15:02 6. Februar 2015.

    Pozabil si še, da je bil voznik-začetnik!!! Tale bo še delal policistom sive lase!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.