Mladoletnici kradli v trgovini, nato prišel oče in se spravil na varnostnika

Foto: Profimedia
Mladoletnici sta ukradli kar 39 artiklov.
Oglej si celoten članek

V soboto popoldne so varnostniki v eni od koprskih prodajaln prijeli dve mladoletnici, ki sta kradli različne artikle. "Ukradli sta kar 39 artiklov, predvsem oblačil," so sporočili s PU Koper. Račun sta dekleti poravnali še pred prihodom policistov na kraj. 

Na kraj so prišli tudi starši obeh deklet. "55-letni oče je pričel vpiti in žaliti varnostnika, poleg tega je grozil s pretepom, s kršitvijo pa je nadaljeval tudi po prihodu policistov na kraj. Policisti so uporabili prisilna sredstva, zatem pa se je umiril," so potek intervencije opisali na PU Koper.

Očetu so izdali plačilni nalog zaradi kršitev 7/I, 6/I, 22/I ZJRM-1 in 3. točke II. odstavka 89. člena ZZsav-1.

dezurni@styria-media.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:35 27. September 2021.

    kar slišim je to, da po štacunah kradejo ko srake, največ mladina seveda ... no , vse čestitke temu fotru …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.