Mladoletnik ignoriral prepoved policistov

Policisti so se včeraj kar dvakrat srečali z istim nepoboljšljivim mladoletnikom.
Oglej si celoten članek

Škofjeloški policisti so včeraj okoli 13. ure v kraju Godešič v Škofji Loki ustavili in kontrolirali 17-letnega voznika osebnega avtomobila iz Ljubljane. Ugotovili so, da je bil brez vozniškega dovoljenja in da je vozil neregistrirano vozilo, zato so mu prepovedali nadaljnjo vožnjo, o postopku pa so obvestili še druge patrulje na Gorenjskem.

Istega mladoletnika so nato okoli 14.30 ure v kraju Reteče v Škofji Loki ustavili in kontrolirali še prometni policisti. Poleg tega, da je mladoletnik z vožnjo nadaljeval kljub prepovedi policistov, so prometniki tudi ugotovili, da vozilo ni bilo tehnično brezhibno in da voznik ni uporabljal varnostnega pasu.

Vozilo so mu zasegli, o dogodku pa so obvestili sodnico za prekrške na okrajnem sodišču in njegove starše. Zoper mladoletnika bodo policisti podali obdolžilni predlog. Ker pa so v njegovem vozilu našli še posode za gorivo, sedaj zbirajo še obvestila v zvezi s sumom storitve kaznivega dejanja tatvine goriva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 04:10 12. Januar 2013.

    ETNIČNI

  • 08:45 11. Januar 2013.

    Na Dolenjskem je to čisto normalno. Niti časopisi več ne pišejo o tem. Ja, tile Švedi pa povsod povzočajo težave.

  • 08:19 11. Januar 2013.

    A to že zori nova generacija Strojanovih !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.