Mladoletnik mu je zlomil čeljust

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Nasilen 17-letnik.
Oglej si celoten članek

Ljubljanski policisti so podali kazensko ovadbo zoper 17-letnega Ljubljančana. Ovadba se nanaša na poskus ropa, povzročitev lahke telesne poškodbe in povzročitve hude telesne poškodbe. Osumljeni je bil že obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja.

17-letnik je v začetku marca na glasbeni prireditvi na Gospodarskem razstavišču od moškega zahteval denar. Ker mu ga ta ni hotel dati, ga je udaril v glavo in ga pri tem lahko telesno poškodoval.

Moškemu so na pomoč priskočili prijatelji in tako preprečili nadaljnje fizično obračunavanje. Ko pa je 17-letnik opazil, da so ga prijatelji tudi fotografirali, je zahteval, da fotografije pobrišejo. Pri tem pa enega od njih tako močno udaril v glavo, da je utrpel dvojni zlom čeljusti.

*Fotografija je simbolna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:05 29. Marec 2018.

    Kakšni so pa to prijatelji? Enga mulca bi pa lahko sklatili na tla in ga pohabili.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.