Mladoletnik objestno v tri avtomobile

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Mladoletnik je včeraj v Tržiču izgubil oblast nad vozilom in trčil kar v tri avtomobile.
Oglej si celoten članek

Gorenjski policisti so včeraj popoldan v Tržiču obravnavali mladoletnika, ki je od doma odpeljal avtomobil in z njim povzročil več prometnih nesreč. "Med vožnjo je namreč v enem od sicer preglednih ovinkov zaradi neznanja, neizkušenosti in neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad avtomobilom, zapeljal s ceste in trčil v tri parkirane avtomobile," je pojasnil predstavnik Policijske uprave Kranj Bojan Kos.

Mladoletni voznik je poleg svojega vozila povsem uničil še dva. Mladoletnik ni bil  pod  vplivom alkohola, prav tako ni imel vozniškega dovoljenja. Zaradi nesreče pa bo obravnavan na okrajnem sodišču.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.