Mladoletnik osumljen požiga lope

Foto: Profimedia
Starejši mladoletnik je osumljen, da je požgal lopo in s tem povzročil lastniku za več tisoč evrov škode.
Oglej si celoten članek

Policisti PP Ajdovščina so pred kratkim uspešno preiskali požig lesene lope na območju Cola. Policisti so bili v soboto, 15. julija, ponoči obveščeni, da na Colu v bližini ene od stanovanjskih hiš gori lesena lopa s sekanci. Požar so pogasili gasilci GRC Ajdovščina in PGD Col. 

Policija je uvedla preiskavo dogodka, saj so obstajali utemeljeni znaki, da je bil omenjeni požar podtaknjen. Na podlagi zbranih obvestil so se policisti osredotočili na starejšega mladoletnika, ki je nato v okviru zaslišanja, dejanje tudi priznal. Mladoletnega osumljenca so zaradi utemeljenega suma, da je požgal lopo, ovadili na tožilstvo. 

Zaradi omenjenega požara je lastniku nastala škoda v višini približno 5 tisoč evrov. 

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.