Ljubljanski dijak padel iz drugega nadstropja šole

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Mladoletnik je v bolnišnici podlegel poškodbam.
Oglej si celoten članek

"V okviru varstva osebnih podatkov lahko potrdimo zgolj, da policisti na območju Ljubljane obravnavajo dogodek, v katerem je mladoletnik padel iz stavbe in pri tem utrpel hude telesne poškodbe. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana, kjer je za posledicami poškodb umrl," je pojasnila Nataša Pučko s PU Ljubljana. "Glede na zbrana obvestila gre za tragičen dogodek, ki nima znakov kaznivega dejanja niti nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo." 

Slovenske novice poročajo, da naj bi šlo za dijaka, ki je padel z drugega nadstropja srednje šole na območju Ljubljane.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 03:29 1. Februar 2019.

    Ker so bile ravno ta teden polletne konference na šolah, "ni bila nesreča ali kaznivo dejanje"... si lahko samo mislim, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.